Rehabilitacijski Centar Repalust

Privatna praksa fizikalne terapije predstavlja moderan i atraktivan centar za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju koji u svojem radu koristi najmodernije uređaje i najnovije metode rada sa pacijentima.

Uže specijalizirano područje djelovanja su problemi sportskih ozljeda, rehabilitacija nakon dugotrajnih imobilizacija, odnosno trauma, poteškoće uzrokovane radnim mjestom, razna poslije operativna stanja, križobolje i bolna stanja leđa, promjene posture-držanja, razne reumatološke i ortopedske dijagnoze, te različite tehnike poboljšanja općeg tjelesnog stanja.

Tretman i rehabilitacija je prilagođena pojedincu ovisno o trenutnim potrebama klijenta i učinjenoj procjeni fizioterapeuta i doktora. Tretman se provodi nakon upoznavanja klijenta sa situacijom i u dogovoru s njime. U procesu rehabilitacije koristi se više tehnika manualne terapije, masaže, medicinske gimnastike i elektro procedura.

Prednost našeg djelovanja je u isključivo individualnom pristupu i rehabilitaciji prilagođenoj potrebama i željama pacijenata kao i primjeni najnovijih tehnika i pomagala. Budite naši gosti, te prolistajte naše stranice za detaljnije informacije o nama i uslugama koje pružamo.

Idealan dar za članove obitelji, prijatelje i poslovne partnere je POKLON BON za usluge našeg centra.

U našem centru možete obaviti specijalistički pregled:

Specijaliste ortopedije
-pregled, dijagnoza i plan terapije
-potrebno donijeti ranije nalaze i slike (ako postoje)
-obavezna rezervacija termina

Specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije
-pregled, dijagnoza i plan terapije
-potrebno donijeti ranije nalaze i slike (ako postoje)
-obavezna rezervacija termina

0
0
0

Plaćanje je trenutno samo gotovinom.

Molimo Vas da poštujete dogovoreni termin dolaska. Vrijeme do termina provedite u čekaonici. U slučaju opravdane spriječenosti, izostanak javiti na broj telefona 040 633 693. Na terapiju je potrebno doći u prikladnoj odjeći te donijeti čistu obuću i ručnik.
Zahvaljujemo na suradnji i povjerenju!

Ugovorni smo zdravstveni djelatnik za dodatno zdravstveno osiguranje sa:

"Zdravlje je najvažnija stvar koju imate u životu!"

Kontaktiraj nas i dogovori svoj termin